FC Barcelona is niet van plan om De Jong te verkopen

door Bart Veenstra 47

Bron Movistar

FC Barcelona is niet van plan om De Jong te verkopen

door Bart Veenstra 47

Bron Movistar

Laatst geüpdatet

FC Barcelona is niet van plan om Frenkie de Jong in de aankomende zomer te verkopen. Dat laat sportief adviseur Jordi Cruijff weten nadat er nieuwe vragen werden gesteld over de toekomst van de oud-Ajacied.

De Jong wordt in de Spaanse media gelinkt aan een mogelijke transfer naar Manchester United, maar het lijkt er niet op dat het van een transfer komt. 'Frenkie is een zeer gewaardeerde speler binnen de club. We zijn niet van plan om hem te verkopen', aldus Cruijff tegenover Movistar.

FC Barcelona verloor zondagavond met 0-1 van Rayo Vallecano en in die wedstrijd werd De Jong al na een uur spelen gewisseld. De middenvelder was duidelijk niet blij met zijn wissel en uit frustratie gooide hij met een scheenbeschermer.

FC Barcelona in de hoek waar de klappen vallen

Voor FC Barcelona betekende het alweer de derde thuisnederlaag op rij. Volgens Cruijff zit het zijn club niet altijd even mee. 'We bevinden ons in het moment dat de bal de buitenkant van de paal raakt in plaats van de binnenkant. Het is duidelijk dat we het moeilijk hebben tegen ploegen die zo weinig mogelijk effectieve speeltijd willen. Een sleutelmoment is dan ook dat we opnieuw een vroege tegengoal krijgen. Dat is een verbeterpunt.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties