ESPN: 'Van den Brom nieuwe trainer van Lech Poznan'

door NielsOpdam 16

Bron ESPN

ESPN: 'Van den Brom nieuwe trainer van Lech Poznan'

door NielsOpdam 16

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

John van den Brom gaat aan de slag als trainer van Lech Poznan, zo meldt ESPN woensdagavond. De oud-Ajacied tekent een contract voor twee jaar bij de Poolse landskampioen. Hij is daar de opvolger van Maciej Skorża.

Van den Brom tekende in april van dit jaar nog bij Al-Taawon uit Saoedi-Arabië, maar daar werd de trainer in mei alweer bedankt voor bewezen diensten. Het avontuur bij Lech Poznan wordt de vierde buitenlandse klus van de ex-Ajacied. Eerder was hij trainer van Anderlecht, KRC Genk en Al-Taawon.

Voor zijn avontuur in Saoedi-Arabië werd Van den Brom in december ook ontslagen bij KRC Genk. In het seizoen daarvoor won hij de Belgische beker nog en eindigde hij als tweede in de Belgische competitie. In Nederland was Van den Brom trainer van onder andere Vitesse, AZ en FC Utrecht.

Van den Brom gaat voorrondes Champions League in

Lech Poznan werd afgelopen seizoen landskampioen van Polen. Daardoor mag de ploeg, met nieuwe trainer Van den Brom, de voorrondes van de Champions League in. Het Azerbeidzjaanse Qarabağ is de eerste tegenstander in de kwalificatie voor het miljardenbal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties