'Eriksen keert terug op trainingsveld, terugkeer nog niet zeker'

door Terrence Riepma 10

Bron BT

'Eriksen keert terug op trainingsveld, terugkeer nog niet zeker'

door Terrence Riepma 10

Bron BT

Laatst geüpdatet

Christian Eriksen zou volgens BT weer met een bal aan het trainen zijn. Het Deense medium meldt dat de middenvelder, die op het EK voetbal afgelopen zomer een hartstilstand kreeg, zou trainen in Odense bij voetbalclub Odense BK. Een terugkeer in het voetbal is echter nog niet zeker, gezien er vooral zou worden gefocust op cardiotraining.

Het zou niet met de selectie zijn van de Deense club, maar wel met een personal trainer op de trainingsvelden van Odense BK. Meest recentelijk zou hij woensdagochtend hebben getraind. Het zijn de eerste stappen van de oud-Ajacied sinds zijn hartstilstand afgelopen zomer.

'We zijn erg blij dat Christian Eriksen momenteel in vorm blijft op ons veld', vertelt Michael Hemmingsen, sportief directeur van Odense BK, over het feit dat Eriksen aan het trainen is bij zijn club. De 29-jarige speelde in de jeugd van de Deense club. 'We hebben contact gehouden met Christian sinds hij overstapte van Odense en daarom zijn we blij dat hij ons heeft gevraagd of hij bij ons mocht trainen.'

Eriksen niet meer in actie in Serie A door defibrillator

Eriksen heeft door zijn hartstilstand een defibrillator gekregen. Daardoor mag hij niet meer uitkomen in de Serie A namens Internazionale, omdat het niet is toegestaan om in Italië met een dergelijk apparaat in actie te komen. Ajax en Odense BK zijn allebei genoemd als mogelijke clubs waar Eriksen naartoe gaat als hij zijn carrière weer oppikt. Nu hij weer aan het trainen is, lijkt er mogelijk sprake te zijn van een terugkeer.

Zet in bij Bet365 en krijg 100 euro als welkomstcadeau!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties