Eindzege stuntploeg Marokko levert tien keer je inzet op, Frankrijk favoriet bij 'bookies' (Ad)

door Ajax Showtime 3

Bron Ad

Eindzege stuntploeg Marokko levert tien keer je inzet op, Frankrijk favoriet bij 'bookies' (Ad)

door Ajax Showtime 3

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Nog vier landen zijn in de race voor de felbegeerde wereldbeker. Dinsdag 13 december wordt de eerste halve finale gespeeld, die tussen Argentinië en Kroatië. Op woensdag 14 december strijden Frankrijk en Marokko om een plaats in de finale. Wij hebben gekeken wat de wedkantoren verwachten van alle landen die nog actief zijn in Qatar.

Dit artikel is van Sportbookies.nl.

Na het wegvallen van Brazilië is Frankrijk de torenhoge favoriet. In de kwartfinale won het moeizaam van Engeland. In de halve finale kunnen de Fransen wederom hun borst nat maken. Dé stuntploeg van het toernooi, Marokko, is de tegenstander. Frankrijk scoorde tot op heden al elf keer dit WK, maar de Marokkanen incasseerden slechts één tegendoelpunt. Nota bene een eigen goal in het duel met Canada. Mochten de Fransen wereldkampioen worden dan krijg je terug. Een eindzege voor Marokko wordt beloond met maar liefst .

Dinsdag 13 december wordt de eerste halve finale gespeeld en die gaat tussen Argentinië en Kroatië. De Kroaten stonden in 2018 in de finale die ze verloren van Frankrijk. Een herhaling van die eindstrijd is dus mogelijk. Kroatië is bezig aan een ijzersterk toernooi en onderstreepte dat met het elimineren van Brazilië. Het verhaal van Argentinië is duidelijk. Het versloeg Nederland na een slijtageslag. Het gaf een riante 2-0 voorsprong weg en liet, niet voor de eerste keer dit toernooi, zien dat het erg kwetsbaar is. Een eindzege voor de Argentijnen levert je op terwijl Kroatië weinig kansen toegedicht krijgt van de wedkantoren. De odd is maar liefst .

In onderstaande tabel staan de verwachtingen van de bookmakers weergegeven. Het speelschema is hier terug te vinden.

Behaalt finale Winnaar
Argentinië 1.22 2.10
Frankrijk 1.36 2.70
Kroatië 3.20 8.50
Marokko 4.33 10.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.


Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.