Dortmund nog altijd boos over rode kaart Hummels: 'Bewijzen dat het geen rode kaart was'

door BartVeenstra 32

Bron Kicker

Dortmund nog altijd boos over rode kaart Hummels: 'Bewijzen dat het geen rode kaart was'

door BartVeenstra 32

Bron Kicker

Laatst geüpdatet

Borussia Dortmund is nog altijd boos over de rode kaart die Mats Hummels kreeg in het Champions League-duel met Ajax. Met tien man verloor de Duitse topclub van Ajax (1-3) en tot overmaat van ramp dreigt Hummels nu ook de belangrijke wedstrijd tegen Sporting Portugal te moeten missen.

Hummels zal vanwege zijn rode kaart tegen Ajax het duel met Sporting Portugal moeten missen door een schorsing. Als het aan Borussia Dortmund ligt, wordt die schorsing echter ingetrokken.

Michael Zorc, de sportief directeur van Borussia Dortmund, heeft tegenover het Duitse Kicker aangegeven dat de club actie gaat ondernemen tegen de straf van Hummels. 'We gaan een duidelijke verklaring afleggen bij de bond en daarin zullen we laten zien dat de tv-beelden bewijzen dat dit geen rode kaart was. We zijn van mening dat we al genoeg gestraft zijn door zijn heenzending.'

Dortmund wacht cruciale wedstrijd tegen Sporting Portugal

Waar Ajax zich al geplaatst heeft voor de achtste finales, geldt dat nog lang niet voor Borussia Dortmund. De Duitse topclub heeft zes punten en op dat aantal staat Sporting Portugal nu ook. Het duel met de Portugezen kan dan ook gerust cruciaal genoemd worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties