Diemers: 'Ten Hag tactisch zeker goede trainer'

door SJvanveen 6

Diemers: 'Ten Hag tactisch zeker goede trainer'

door SJvanveen 6

Laatst geüpdatet

Mark Diemers, in het verleden bij FC Utrecht speler onder Ajax-trainer Erik ten Hag, heeft zondagochtend bij De Tafel van Kees op FOX Sports uitleg gegeven over hun relatie. De middenvelder van Fortuna Sittard had geen hele goede band met Ten Hag.

'Ik heb een halfjaar gespeeld onder Erik bij Utrecht en hij is zeker tactisch een goede trainer. Maar ik had moeite met hem op persoonlijk vlak. Ik vond destijds dat hij in de communicatie richting mij en andere spelers niet altijd even goed was', aldus Diemers, die wel lovend is over Ten Hag, die via Utrecht in Amsterdam belandde en na veel kritiek woensdagavond in Portugal werd toegezongen.

'Het staat buiten kijf dat hij een goede trainer is. Hij zag heel veel dingen vooraf al. Ik ben niet zover als ik nu ben, maar hij was zeker niet de enige die fout zat destijds', besloot Diemers, die momenteel onder contract staat bij Fortuna Sittard en eerder dit seizoen met 0-2 verloor van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.