Dick Schreuder vervangt Langeler en is nieuwe trainer van PEC Zwolle

door Terrence Riepma 2

Bron PEC Zwolle

Dick Schreuder vervangt Langeler en is nieuwe trainer van PEC Zwolle

door Terrence Riepma 2

Bron PEC Zwolle

Laatst geüpdatet

Dick Schreuder volgt Art Langeler op als trainer van PEC Zwolle, zo maakt de club bekend op zijn officiële site. Langeler stapte afgelopen dinsdag (16 november) op als trainer van de Overijsselse club na een reeks tegenvallende resultaten.

PEC Zwolle staat immers op de achttiende en laatste plek in de Eredivisie. Na twaalf duels heeft de ploeg pas vier punten weten te scoren. Er werd slechts één keer gewonnen, van Heracles Almelo met 1-0.

Voor de interlandperiode werd er nog verloren met 1-2 van SC Cambuur en na de zoveelste nederlaag besloot Langeler om op te stappen, ondanks dat hij er pas sinds de afgelopen zomer zat. Schreuder, de broer van oud-assistent trainer van Ajax Alfred Schreuder, neemt nu het stokje over van Langeler.

Schreuder moet PEC Zwolle in Eredivisie houden

Op de site van PEC Zwolle vertelt Schreuder het volgende over zijn aanstelling: 'PEC Zwolle is een hele mooie club met een goede visie die bij mij past en ik ben dan ook erg blij met deze kans. Natuurlijk zit de club sportief in zwaar weer, maar ik kan niet wachten om van start te gaan. Daarbij gaan we met z’n allen voor één doel: PEC Zwolle in de Eredivisie houden!'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties