Dekker noemt De Graafschap, PEC Zwolle en NAC 'supermooie clubs' om voor te voetballen

door Bart Veenstra 20

Bron ESPN

Dekker noemt De Graafschap, PEC Zwolle en NAC 'supermooie clubs' om voor te voetballen

door Bart Veenstra 20

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Vince Gino Dekker staat in de belangstelling van meerdere clubs uit het betaalde voetbal. De oud-jeugdspeler van Ajax ziet dat de belangstelling na zijn goede optreden in het bekertoernooi tegen FC Utrecht is toegenomen. Desondanks twijfelt hij over de keuze die hij moet maken richting het komende seizoen.

'In principe ben ik nog tweeënhalf jaar speler van Spakenburg', zegt Dekker tegenover ESPN. 'Nu word ik wel veel gebeld door clubs. Niet door de Vogels', lacht de buitenspeler. Eerder leek Dekker de overstap te maken van SV Spakenburg naar dorpsgenoot IJsselmeervogels, maar dat leverde veel gedoe op. Zodoende besloot Dekker toch bij Spakenburg te blijven. Nu is het afwachten wat er gaat gebeuren. 'Even kijken deze zomer. Hoe of wat. Ik heb het super naar mijn zin bij Spakenburg. Alleen als er echt een mooie club komt dan kan je daar geen nee tegen zeggen. Dus dat wordt even kijken.''

Inmiddels hebben meerdere clubs belangstelling getoond voor de oud-Ajacied. 'Onderkant Eredivisie. Bovenkant Keuken Kampioen Divisie', zegt Dekker, die naast zijn bezigheden bij Spakenburg ook een jonge tweeling en een goede baan heeft. 'Ik zit goed bij Spakenburg. Ik heb een mooi leven erbuiten. Ik heb twee kinderen waar ik nu superveel aandacht aan kan geven. Dus het moet kloppen. Voor mij is het meer ook de club zelf.'

Dekker ziet zichzelf spelen bij clubs als De Graafschap, PEC Zwolle of NAC Breda

Dekker zal dan ook niet heel snel de overstap maken van Spakenburg naar een profclub. Het gaat hem dan vooral om de uitdaging en de club. 'Het moet warm zijn. Weet ik veel, De Graafschap, PEC Zwolle, NAC Breda. Dat zijn natuurlijk supermooie clubs om voor te voetballen. En met alle respect, Telstar, FC Dordrecht, Helmond Sport. Ik voel daar gewoon niet zoveel voor. Of Almere City, dat staat dan derde. Ik vind het ook belangrijk dat het van buiten een mooie club is', besluit de voormalig aanvaller van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.