'De Lange nieuwe doelman Go Ahead Eagles'

door Bas Velzel 17

Bron Voetbal International

'De Lange nieuwe doelman Go Ahead Eagles'

door Bas Velzel 17

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Jeffrey de Lange wordt de nieuwe man tussen de palen bij Go Ahead Eagles. De 24-jarige doelman komt over van FC Twente, waar hij de tweede keeper achter Lars Unnerstall was. De Lange vervangt de vertrokken Andries Noppert.

Dat weet clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International te melden. Go Ahead Eagles zag doelman Noppert mee vertrekken met Kees van Wonderen richting sc Heerenveen en was om die reden op zoek naar een nieuwe doelman. Die vonden ze in De Lange. Het is nog niet bekend of Go Ahead de doelman huurt of definitief overneemt.

De Lange kwam op zijn zevende in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Hij was een paar keer reservekeeper bij Jong Ajax, maar wist nooit door te breken in de beloftenploeg. Vanwege het gebrek aan perspectief in Amsterdam koos de doelman in de zomer van 2017 voor een avontuur bij FC Twente.

Bij de Tukkers wist De Lange ook niet echt door te breken. In eerste instantie was hij derde keeper achter Joël Drommel en Jorn Brondeel, daarna werd hij de tweede man achter Unnerstall. In totaal stond De Lange drie duels tussen de palen voor FC Twente.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties