Clubloze Labyad werkt laatste fase revalidatie af bij FC Utrecht

door Cristian de Jong 39

Bron FC Utrecht

Clubloze Labyad werkt laatste fase revalidatie af bij FC Utrecht

door Cristian de Jong 39

Bron FC Utrecht

Laatst geüpdatet

Zakaria Labyad werkt zijn laatste fase van zijn revalidatie af bij FC Utrecht, zo meldt de club uit de Domstad. Labyad zit sinds afgelopen zomer zonder club, maar is nu door FC Utrecht verwelkomd op hun trainingscomplex.

Labyad raakte in april zwaar geblesseerd aan zijn knie en is sindsdien herstellende. Bij FC Utrecht krijgt de aanvallende middenvelder nu de kans om zijn laatste fase van zijn lange revalidatie te voltooien. 'Utrechter Zakaria Labyad werkt de laatste fase van zijn revalidatie af bij het eerste elftal en Jong FC Utrecht. De oud-speler van de FC is sinds afgelopen zomer clubloos', zo laat de club weten.

Labyad droeg dus al eerder het shirt van FC Utrecht. Tussen januari 2017 en de zomer van 2018 speelde de middenvelder al voor de ploeg uit de Domstad. Bij FC Utrecht kwam Labyad liefst twintig keer tot scoren. In mei 2018 tekende de inmiddels oud-Ajacied een vierjarig contract in Amsterdam.

Labyad bij Ajax

Labyad speelde uiteindelijk 54 wedstrijden voor de Amsterdamse hoofdmacht. Hierin scoorde de Marokkaans international dertien keer en was hij tien keer aangever. Ajax besloot afgelopen seizoen het aflopende contract van Labyad niet te gaan verlengen en is sindsdien clubloos.

Bekijk hier de beste beste voetbal wedtips van dinsdag 3 januari!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.