Chiellini hoopt op langer verblijf De Ligt: 'Ik hoop dat Mino het toestaat'

door Terrence Riepma 57

Bron DAZN, Voetbal International

Chiellini hoopt op langer verblijf De Ligt: 'Ik hoop dat Mino het toestaat'

door Terrence Riepma 57

Bron DAZN, Voetbal International

Laatst geüpdatet

Giorgio Chiellini hoopt dat Matthijs de Ligt nog langer bij Juventus kan blijven. Dat laat hij weten in een interview met DAZN, geciteerd door Voetbal International. De Italiaanse routinier ziet in de oud-Ajacied een verdediger voor de lange termijn van De Oude Dame.

De Ligts nationaliteit zit hem echter niet mee, denkt Chiellini: 'Of hij een erfgenaam is van de BBC (Bonucci, Barzagli, Chiellini)? Als Matthijs een Italiaan was geweest, was het eenvoudiger om hem nog jaren aan de club te binden', is de Europees kampioen van mening.

'Ik hoop dat Mino (Raiola, zijn zaakwaarnemer, red.) het toestaat dat Matthijs nog een paar jaar in Turijn blijft', gaat de inmiddels 37-jarige verdediger verder. Chiellini is lovend over De Ligt: 'Hij heeft zoveel kwaliteiten. Matthijs is 22 jaar, maar heeft de mentaliteit van een dertigjarige en wil elke dag beter worden.'

De Ligt krijgt bijzondere bijnaam van Chiellini

Chiellini en De Ligt kunnen het in Turijn ook erg goed met elkaar vinden naast het veld. Omdat hij zo lovend over hem is, bedacht Chiellini een bijnaam voor de Nederlander: 'Matthijs is heel erg sterk, ik noem hem altijd Thor (een mythologisch figuur en superheld uit de Marvel-films)', grapt de aanvoerder van Juventus.

Ontvang een welkomstkrediet tot wel €100,- als je een account opent bij Bet365!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties