Champions League-loting: Real treft City, Arsenal wederom tegen Bayern

door Bart Veenstra 19

Bron AS

Champions League-loting: Real treft City, Arsenal wederom tegen Bayern

door Bart Veenstra 19

Bron AS

De loting voor de kwartfinales van de Champions League heeft enkele zeer interessante affiches opgeleverd. Zo treffen Real Madrid en Manchester City, de twee ploegen die gezien worden als de twee grootste favorieten voor de eindzege, elkaar in de kwartfinales.

Manchester City wist het toernooi vorig seizoen te winnen en dat had het mede te danken aan het uitschakelen van Real Madrid. Destijds troffen beide ploegen elkaar in de halve finales van het toernooi. Na een 1-1 gelijkspel in Madrid wist Manchester City thuis met 4-0 te winnen. Real Madrid zal dan ook azen op revanche.

Arsenal opnieuw tegen Bayern München

Dat zal ook gelden voor Arsenal, dat het in de kwartfinales opneemt tegen Bayern München. De Londenaren werden in 2017 nog uitgeschakeld door de Duitse topclub. Ook in 2013 en 2014 werd Arsenal door Bayern München uitgeschakeld in de Champions League. De winnaar van het tweeluik tussen Arsenal en Bayern München neemt het in de halve finales van de Champions League op tegen de winnaar van het tweeluik tussen Real Madrid en Manchester City.

De andere kwartfinales gaan tussen Atlético Madrid en Borussia Dortmund en tussen Paris Saint-Germain en FC Barcelona. De winnaars van deze twee duels treffen elkaar in de halve finales. De kwartfinales worden gespeeld op 9 en 10 april en 16 en 17 april.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.