Buitenland: Mikautadze en FC Metz onderuit in heenwedstrijd bij Saint-Étienne

door Jon van Dam 115

Bron AS

Buitenland: Mikautadze en FC Metz onderuit in heenwedstrijd bij Saint-Étienne

door Jon van Dam 115

Bron AS

Laatst geüpdatet

De spannendste fase in de voetballerij is aangebroken. De laatste wedstrijden van de buitenlandse competities naderen en dat betekent dat er beslissingen gaan vallen. Een aantal Ajacieden komen deze week in actie. Sommigen van hen doen nog mee om het landskampioenschap, een aantal strijden voor Europese tickets en anderen vechten voor lijfsbehoud. Volg alle wedstrijden hier en praat er over mee!

Donderdag 30 mei 

Georges Mikautadze is donderdagavond met FC Metz onderuit gegaan in de heenwedstrijd van de promotie/degradatie-play-off. De Ajax-huurling, die zo goed als zeker overgenomen wordt door FC Metz, speelde negentig minuten mee tijdens de 2-1 nederlaag op bezoek bij Ligue 2-club Saint-Étienne. Zodoende moet de Georgiër en zijn teamgenoten alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. tegen degradatie. Op zondag 2 juni om 17.00 uur is de returnwedstrijd, dan speelt FC Metz thuis.

Meld je hier aan voor de EK-poule van Ajax Showtime en win mooie prijzen!

Zaterdag nemen Borussia Dortmund en Real Madrid het tegen elkaar op in de finale van de Champions League! Krijg nu 50 of 100 keer je inzet terug als Real Madrid zegeviert! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Profiteer van een 50% profitboost bij het maken van een Bet Builder voor de Champions League-finale! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.