Buitenland: Kopenhagen zonder Boilesen met overtuiging door naar volgende CL-voorronde

door Gino Haverkamp 46

Buitenland: Kopenhagen zonder Boilesen met overtuiging door naar volgende CL-voorronde

door Gino Haverkamp 46

Laatst geüpdatet

De Europese topcompetities liggen nog even stil, maar niet in alle landen is de zomerstop (nog) in gang. In Scandinavië wordt er 'gewoon' gevoetbald, terwijl de bal ietwat lager in Europa langzaam maar zeker ook weer begint te rollen. Ook de internationale competities zijn inmiddels begonnen aan hun voorrondes. Blijf hier op de hoogte van de verrichtingen van (oud-)Ajacieden in het buitenland.

Woensdag 2 augustus

In de returns van de tweede voorronde van de Champions League heeft het FC Kopenhagen van Nicolai Boilesen zich overtuigend geplaatst voor de derde voorronde van de Champions League. Er werd namelijk met 6-3 gewonnen van Breidablik Kopavogur uit IJsland, na een eerdere 2-0 zege in de heenwedstrijd. Boilesen zelf was er niet bij.

Dinsdag 1 augustus

Voor Dusan Tadić en Fenerbahçe leek de wedstrijd op dinsdagavond in de tweede voorronde van de Conference League slechts een formaliteit. Het uitduel met de Moldavische ploeg Zimbru stond namelijk op de planning. Fenerbahçe won de eerste wedstrijd met 5-0 en dus was er geen vuiltje aan de lucht voor de club van Tadić. Ook de tweede wedstrijd werd simpel gewonnen door de Turken. De wedstrijd eindigde namelijk in 0-4 en Tadić maakte zijn eerste doelpunt in het shirt van Fenerbahçe.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.