Bosz kan Wolves voorlopig vergeten: club gaat verder met Davis

door Bart Veenstra 7

Bron Wolverhampton Wanderers

Bosz kan Wolves voorlopig vergeten: club gaat verder met Davis

door Bart Veenstra 7

Bron Wolverhampton Wanderers

Laatst geüpdatet

Peter Bosz gaat voorlopig niet aan de slag bij Wolverhampton Wanderers. De club uit de Premier League nam onlangs afscheid van trainer Bruno Lage en in de wandelgangen werd de naam van Bosz als mogelijke opvolger genoemd.

Zover komt het voorlopig niet. Wolverhampton Wanderers heeft laten weten dat Steve Davis voor de rest van dit kalenderjaar de trainer zal zijn van The Wolves. Davis was na het ontslag van Lage al de interim-manager van de Engelse club.

Beale bedankte voor Wolverhampton Wanderers

Na het ontslag van Lage leek Wolverhampton Wanderers Mick Beale aan te willen stellen als nieuwe manager, maar de trainer van Queens Park Rangers bedankte daarvoor. Daarna namen de geruchten over de kansen van Bosz toe, maar Wolverhampton Wanderers heeft nu een duidelijke statement naar buiten gebracht: Davis is voor de rest van dit jaar de trainer.

Volgens Engelse media heeft de clubleiding van Wolverhampton Wanderers wel gesprekken gevoerd met Bosz. De oud-trainer van Ajax werd onlangs ontslagen bij Olympique Lyon. Met de Franse club begon hij goed aan het seizoen, maar vervolgens werden meerdere wedstrijden op rij niet gewonnen.

Verwacht jij dat Brian Brobbey tegen RKC Waalwijk wederom tot scoren komt?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.