Verweij over Bosz: 'Denk dat hij op termijn wel een goede coach voor Ajax kan zijn'

door NielsOpdam 140

Bron Kick-off Podcast

Verweij over Bosz: 'Denk dat hij op termijn wel een goede coach voor Ajax kan zijn'

door NielsOpdam 140

Bron Kick-off Podcast

Laatst geüpdatet

Mike Verweij denkt dat Peter Bosz op termijn een goede hoofdtrainer voor Ajax kan zijn. Dat vertelt de Ajax-watcher maandag in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. Verder spreken Verweij en Valentijn Driessen over de vele wisselingen in de huidige Ajax-selectie.

Bosz werd afgelopen weekend ontslagen bij Olympique Lyon. Volgens Verweij is de oud-trainer van Ajax een 'uitstekende kandidaat' als Alfred Schreuder vertrekt bij de Amsterdamse club. 'Hij (Bosz, red.) werd al in verband gebracht met Ajax en er werd gezegd: Nu hijgt hij Alfred Schreuder in de nek. Dat is hele grote onzin, want de reden waarom hij in 2017 vertrok, was Edwin van der Sar samen met Dennis Bergkamp. Van der Sar zit er nog, dus dat lijkt mij wel een behoorlijk obstakel. Ik denk dat hij op termijn wel weer een goede coach voor Ajax kan zijn.'

Het huidige Ajax zit in een lastige periode en volgens Verweij heeft dat onder meer te maken met de vele wisselingen in de selectie. Driessen is het niet eens met zijn collega. 'Ze hebben met al die nieuwe spelers met 4-0 gewonnen van SC Cambuur, 4-0 van Rangers FC en 5-0 van sc Heerenveen. Nu moet het ineens allemaal afgewend worden op de spelers die allemaal weg zijn. Dat is mij een beetje te kort door de bocht.'

'Dat gaat er bij mij gewoon niet in'

'Voor Liverpool (2-1 nederlaag, red.) hebben ze alles gewonnen en nu ga je tegen FC Volendam zeggen: We moeten allemaal nog beter op elkaar ingespeeld raken. Dat gaat er bij mij gewoon niet in', sluit de chef voetbal van De Telegraaf zijn verhaal af.

Poll: Zie jij Peter Bosz op termijn graag terugkeren bij Ajax?
0%
0%

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.