Bologna bevestigt contractontbinding Dijks

door NielsOpdam 30

Bron Bologna

Bologna bevestigt contractontbinding Dijks

door NielsOpdam 30

Bron Bologna

Laatst geüpdatet

Bologna heeft het contract van Mitchell Dijks ontbonden, zo meldt de Italiaanse club woensdagavond via de officiële kanalen. In een kort statement schrijft Bologna dat het contract in goed overleg is ontbonden.

De oud-Ajacied had nog een contract voor één jaar in Bologna, maar beide partijen vonden een contractontbinding de beste optie. Hierdoor is de linksachter gratis op te halen en kan hij, ook na de transferdeadline, bij een nieuwe club tekenen.

Dijks speelde sinds 2018 bij Bologna, dat hem transfervrij overnam van Ajax. Hij speelde in totaal 78 wedstrijden voor de club uit de Serie A, waarin hij twee keer scoorde en twee assists gaf. De oud-Ajacied pakte achttien gele kaarten namens Bologna.

Dijks speelde tachtig wedstrijden voor Ajax 

Namens Ajax speelde de linksback tachtig wedstrijden. In Amsterdamse dienst scoorde hij geen doelpunten, maar gaf hij wel negen assists. Verder speelde Dijks ook voor sc Heerenveen, Willem II en het Engelse Norwich City.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.