'Blind doorstaat medische keuring in München en tekent contract met prestatiesalaris'

door BadembaBarrie 84

Bron BILD

'Blind doorstaat medische keuring in München en tekent contract met prestatiesalaris'

door BadembaBarrie 84

Bron BILD

Laatst geüpdatet

Daley Blind heeft de medische keuring in München succesvol doorstaan, zo meldt BILD. De verdediger annex middenvelder tekent in München voor een halfjaar en ontvangt wat BILD een 'zeer laag basissalaris' noemt. Dat kan hoger uitvallen, afhankelijk van Blinds prestaties in Duitsland.

De medische keuring van de oud-Ajacied nam zo'n drie uur in beslag, langer dan gebruikelijk, schrijft BILD. Dat heeft vermoedelijk alles te maken met het feit dat Blind met een pacemaker speelt, als gevolg van de hartproblemen waar hij in het thuisduel met Valencia in december 2019 mee te maken kreeg.

De 99-voudig international doorstond de extra grondige keuring dus wel met succes en kan zodoende zijn contract tekenen. Opvallend aan dat contract is dat het uit een 'zeer laag basissalaris' bestaat, waarbij de eventuele stijging sterk afhankelijk is van zijn prestaties, zo beweert BILD. Het blad benoemt niet om hoeveel geld het zou gaan.

Kerst en Oud & Nieuw

De eerste contacten tussen Blind en Bayern vonden tussen Kerst en Oud & Nieuw plaats, zo weet BILD. Daarna is het proces in een stroomversnelling gekomen, mede doordat Blind zeer geïnteresseerd bleek in een overstap naar Zuid-Duitsland. Een week later is de transfer dus volledig rond.

Sportbookies had 92% van de wedtips goed woensdag. Check welke wedstrijden dat waren.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.