'Blind arriveert in Duitsland, geen optie in contract bij Bayern München'

door Thijs Zwagerman 28

Bron Sky Sport, BILD

'Blind arriveert in Duitsland, geen optie in contract bij Bayern München'

door Thijs Zwagerman 28

Bron Sky Sport, BILD

Laatst geüpdatet

Daley Blind is in Duitsland aangekomen voor zijn medische keuring bij Bayern München, zo is te zien op beelden van Sky Sport. Blind zal, mits hij de keuring goed doorstaat, bij Bayern München een contract tekenen tot het einde van dit seizoen.

De Telegraaf pakte donderdagochtend uit met het verrassende nieuws dat de transfervrije Blind zijn loopbaan vervolgt in Duitsland. Volgens de krant zou Blind bij Bayern München een contract tekenen tot het einde van dit seizoen met een optie voor nog een seizoen. BILD spreekt deze berichtgeving ietwat tegen en ontkracht dat er een optie in het contract van Blind zit.

Bayern München schakelde recent door naar Blind vanwege de blessure van Lucas Hernández. De Franse verdediger raakte ernstig geblesseerd op het afgelopen WK, waardoor Bayern München graag een vervanger wilde vastleggen. De Duitse topclub wilde echter geen grote transfersom neerleggen, waardoor Blind in beeld kwam.

Interesse van Royal Antwerp en Real Sociedad

De Oranje-international is transfervrij nadat zijn contract bij Ajax eind december werd ontbonden. Blind verloor vlak voor het WK zijn basisplaats bij Ajax en raakte in onmin met trainer Alfred Schreuder. Hierop kwamen Ajax en Blind tot een akkoord om het contract van Blind te ontbinden. De verdediger kon sindsdien ook rekenen op de belangstelling van Royal Antwerp en Real Sociedad.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC? Zet in en verdien 1,36 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.