Bekijk het vernieuwde Voetbal Vandaag

door admin 0

Bron ad

Bekijk het vernieuwde Voetbal Vandaag

door admin 0

Bron ad

Laatst geüpdatet

Dit is een gesponsord artikel. Veel voetballiefhebbers kijken er inmiddels al een tijdje reikhalzend naar uit en binnen afzienbare tijd is het zo ver: De officiële lancering van de vernieuwde website van Voetbal Vandaag. Dit unieke en onderscheidende platform in Nederland is een warm bad voor iedereen die ook maar enige affiniteit met voetbal (kijken) heeft.

In het voetbalprogramma staan alle wedstrijden die vandaag, morgen en de rest van deze week worden gespeeld. Voor het speelschema van jouw favoriete club, klik je de competitie aan waarin het team speelt. Wanneer er voetbal op tv is, staan de juiste zenders in het programma aangegeven.

Aansluitend heeft Voetbal Vandaag de snelste live scores en uitslagen zonder vertraging. Vanzelfsprekend kun je ook voor elke actuele stand van de meest aansprekende Nederlandse competities zoals de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie terecht op Voetbal Vandaag.

Een subliem stukje exclusiviteit is daarnaast het gedeelte met voetbal voorspellingen. Voetbalwedden is enorm populair en Voetbal Vandaag voorspelt dat dit alleen maar toe zal nemen. Natuurlijk, je kunt de uitkomst van een voetbalwedstrijd raden zonder verder onderzoek te doen.

Maar wat als je dagelijks tips krijgt die tot stand komen op basis van diepgaande analyses en kansberekening? Voetbal Vandaag maakt hiervoor gebruik van een uniek algoritme en uitgebreide historische data. Je kunt elke voorspelling aanklikken voor een op cijfers beruste onderbouwing.

Bij duels zonder directe voorspellingen krijg je na het aanklikken een overzicht met verschillende weddenschappen te zien. Voor elke soort bet staat de procentuele kans die jij hebt om te winnen in combinatie met de beste odd. Wil jij liever zelf odds vergelijken, dan is ook dit mogelijk op Voetbal Vandaag, met de speciaal ontwikkelde tool.

Wedstrijden live kijken op tv

Op Voetbal Vandaag worden alle handvatten aangereikt die jou in staat stellen een directe verbinding met een stadion te realiseren. Live voetbal kijken is nou eenmaal het mooiste dat er is en daarom vind je op Voetbal Vandaag speciale pagina’s van tv providers. Daarmee heb je uniek vergelijkingsmateriaal in handen.

Elke pagina bevat informatie over het actuele aanbod aan voetbal zenderpakketten inclusief tarieven en de contractduur. Net als op een telraam, kun je ook hier rekenen op Voetbal Vandaag. Bij welke aanbieder je ook klant bent, voor zowel nieuwe als bestaande abonnees staat er altijd een persoonlijke aanbieding klaar.

Over nieuwe klanten gesproken. Als je bij een andere provider een aanbod ziet staan dat beter bij jouw voorkeuren past, kun je de volledige overstap regelen via Voetbal Vandaag. Dát is pas service.

En wat te denken van livestreams, want ook die markt is gigantisch. Vanaf vandaag hoef je niet meer op zoek naar illegale voetbal livestreams. Op de provider pagina’s staat een stap-voor-stap uitleg over hoe jij jouw zenderpakket via mobiele apparaten kunt kijken.

Kortom: Voetbal Vandaag is van alle markten thuis. We hopen jullie snel te verwelkomen met een digitale handdruk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties