'Bazoer staat in belangstelling van Brøndby IF; ook interesse uit Italië en Duitsland'

door NielsOpdam 22

Bron Voetbal International

'Bazoer staat in belangstelling van Brøndby IF; ook interesse uit Italië en Duitsland'

door NielsOpdam 22

Bron Voetbal International

Riechedly Bazoer staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Deense Brøndby IF, zo meldt Voetbal International woensdagmiddag. De oud-speler van Ajax speelt momenteel bij AZ en heeft daar een contract tot de zomer van 2025.

Volgens het medium kan Bazoer zich 'mogelijk gaan opmaken voor een nieuw buitenlands avontuur'. Naast de nadrukkelijke interesse uit Denemarken is er meer interesse in de oud-Ajacied. 'Er is ook vanuit Italië en Duitsland geïnformeerd naar de zesvoudig international', weet Voetbal International te melden.

Bazoer werd onder de inmiddels ontslagen Pascal Jansen een vaste basisspeler bij AZ. Hij speelde, net als in zijn periode bij Vitesse, als centrale verdediger. De voormalig Oranje-international begon dit seizoen in 24 van de 26 officiële wedstrijden als basisspeler. 'De kans is dan ook groot dat de Alkmaarders de speler niet zomaar zal willen laten gaan', schrijft het medium.

Bazoer speelde al in Portugal en Duitsland

Als Bazoer daadwerkelijk bij AZ vertrekt, gaat de verdediger annex middenvelder een nieuw buitenlands avontuur aan. Eerder speelde de oud-Ajacied al voor VfL Wolfsburg in Duitsland en FC Porto in Portugal. In Nederland speelde hij in de jeugdopleiding van PSV en verder voor Ajax, FC Utrecht, Vitesse en AZ.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.