Bazoer: 'Als er een goede club komt, wil ik die stap maken'

door Finn Dekker 17

Bron ESPN

Bazoer: 'Als er een goede club komt, wil ik die stap maken'

door Finn Dekker 17

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Riechedly Bazoer hoopt deze zomer een nieuwe stap te zetten in zijn carrière. De oud-Ajacied heeft dit verteld voor de camera van ESPN, na afloop van het gelijkspel van Vitesse tegen Fortuna Sittard. Bazoer is naar eigen zeggen klaar voor een volgend avontuur.

'Ik heb nog een contract voor een jaar en vorige week heb ik met de technisch directeur gesproken. In dat gesprek hebben we van gedachten gewisseld. Ik ben ambitieus en wil graag een stap maken. We gaan het zien', aldus Bazoer. 'Als er een goede club komt, wil ik graag die stap maken. Ik heb een goed seizoen gedraaid.'

De 24-jarige verdediger annex middenvelder vertrok in 2017 bij Ajax. Via Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht belandde Bazoer in 2019 bij Vitesse. Daar hervond de voormalig Ajacied zijn plezier en vorm.

Remko Pasveer 

Vitesse plaatste zich voor de voorronde van de Conference League. 'Uiteindelijk hebben we ons doel bereikt en daar zijn we blij mee', vertelt de naar Ajax vertrekkende Pasveer. 'Dit wilde ik vanaf het begin van het seizoen bereiken. Als we over het geheel terugkijken, dan kunnen we erg trots zijn als Vitesse.'

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.