AS Roma-trainer geïmponeerd door Ajax: 'We zullen perfecte wedstrijd moeten spelen' | Ajax Showtime

AS Roma-trainer geïmponeerd door Ajax: 'We zullen perfecte wedstrijd moeten spelen'

door Thijs Zwagerman 7

AS Roma-trainer geïmponeerd door Ajax: 'We zullen perfecte wedstrijd moeten spelen'

door Thijs Zwagerman 7

Laatst geüpdatet

AS Roma-trainer Paulo Fonseca is behoorlijk onder de indruk van Ajax. Donderdagavond komt Fonseca met AS Roma op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en in dat Europa League-duel zal AS Roma volgens Fonseca een zeer hoog niveau moeten halen.

‘Ik heb het gevoel dat de jongens gemotiveerd en zelfverzekerd zijn. We moeten een perfecte wedstrijd spelen, want Ajax is een sterk team. We moeten deze wedstrijd met de volle honderd procent concentratie benaderen’, zo zei Fonseca woensdag op de vooruitblikkende persconferentie.

De trainer van AS Roma is onder de indruk van de aanvallende kwaliteiten van Ajax. ‘Het is van cruciaal belang dat we geen fouten maken. In aanvallend opzicht hoort Ajax bij de beste teams van Europa. Ze spelen op balbezit en hebben ook graag de bal. We hebben een geweldige defensieve prestatie nodig tegen ze’, aldus de Portugese trainer.

Fonseca gaf tot slot alvast één naam uit zijn basisopstelling prijs. Achter de naam van Edin Džeko stond een vraagteken, maar de ervaren spits blijkt fit genoeg om tegen Ajax te spelen. ‘Hij heeft de hele week goed getraind en zal in de basis staan.’

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van het Italiaanse AS Roma? Zet dan in en krijg 9,55 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties