Antony niet blij met aircosystemen in stadions: 'Heb me paar dagen niet lekker gevoeld'

door Jesse ter Haar 15

Bron NU.nl

Antony niet blij met aircosystemen in stadions: 'Heb me paar dagen niet lekker gevoeld'

door Jesse ter Haar 15

Bron NU.nl

Laatst geüpdatet

Antony is niet blij met de aircosystemen in de voetbalstadions in Qatar. De systemen zorgen ervoor dat de temperatuur op het speelveld draaglijk is, maar tegelijkertijd heeft de oud-Ajacied het gevoel dat het spelers ziek kan maken.

De Braziliaan zelf was niet geheel fit gedurende de afgelopen dagen. Hij moest het tegen Zwitserland doen met een invalbeurt van een kleine twintig minuten. 'Het was niet prettig. Ik heb me een paar dagen niet lekker gevoeld. Ik herstel goed en ben binnenkort weer honderd procent fit. Ik was verkouden en had last van een pijnlijke keel', vertelt hij - geciteerd door NU.nl.

Het neemt niet weg dat Antony niet blij is met de omstandigheden. Hij keek immers om zich heen en merkte op dat hij niet de enige was die last had van zijn gezondheid. 'Niet alleen ik, maar ook andere spelers waren aan het hoesten en hadden last van hun keel', aldus de speler van Manchester United, die aangeeft dit niet gewend te zijn. 'Ik ben bijna nooit ziek.'

Antony spreekt zich uit

Tot slot laat de dribbelaar zich dan uit over de concrete oorzaak van de gezondheidsklachten bij de voetballers. Het lijkt vooral met de aircosystemen in de stadions te maken te hebben. 'Het kan niet anders dan dat dit een gevolg is van de wijze waarop ze hier in de stadions de klimatologische omstandigheden beïnvloeden', besluit de buitenspeler van Brazilië.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.