'Ajax-huurling Pierie raakt geblesseerd bij Excelsior'

door Thijs Zwagerman 12

Bron Algemeen Dagblad

'Ajax-huurling Pierie raakt geblesseerd bij Excelsior'

door Thijs Zwagerman 12

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Excelsior kan voorlopig geen beroep doen op Kik Pierie. De Ajax-huurling heeft een spierblessure opgelopen en zal daardoor de komende weken langs de zijlijn moeten toekijken, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Pierie beleeft op zijn zachtst gezegd geen gelukkige start bij Excelsior. In de eerste week na zijn komst raakte de verdediger geblesseerd aan zijn knie, maar na hier snel van te herstellen kampt Pierie nu dus met een serieuze spierblessure.

Door deze kwetsuur mist de linkspoot sowieso de wedstrijd van Excelsior tegen FC Groningen, maar de verwachting is dat Pierie nog langer zal moeten toekijken. Een eerste prognose is dat de verdediger er enkele weken uitligt. De afgelopen seizoenen werd Pierie als huurling bij FC Twente ook al veel geteisterd door blessures.

Ajax-huurling

Pierie verkaste recentelijk op huurbasis van Ajax naar Excelsior, dat hem voor een halfjaar heeft gehuurd. In de eerste helft van dit seizoen was Pierie basisspeler in Jong Ajax en kwam hij tot vijftien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Pierie heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2024.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.