AC Milan schrijft oud-Ajacieden Ibrahimovic en Dest niet in voor Champions League

door Bart Veenstra 40

Bron AS

AC Milan schrijft oud-Ajacieden Ibrahimovic en Dest niet in voor Champions League

door Bart Veenstra 40

Bron AS

Laatst geüpdatet

AC Milan heeft voormalig Ajax-spelers Zlatan Ibrahimovic en Sergiño Dest niet ingeschreven voor de tweede fase van de Champions League. Dat meldt onder meer de Italiaanse journalist Fabrizio Romano.

Ibrahimovic, inmiddels 41 jaar oud, was voor de groepsfase van de Champions League ook al niet ingeschreven. De Zweedse oud-Ajacied kwam vanwege een blessure aan zijn knie nog niet in actie dit seizoen en dat zal hebben meegespeeld in de afweging van AC Milan om hem niet in te schrijven.

Ook Dest is niet ingeschreven voor het vervolg in de Champions League. De voormalig rechtsback van Ajax wordt gehuurd van FC Barcelona, maar in Milaan lijkt hij geen toekomst meer te hebben. Eerder kwam al naar buiten dat de Italiaanse topclub hem niet definitief wil overnemen van Barça. Zodoende lijkt de rol van Dest in Milaan uitgespeeld, in ieder geval in de Champions League.

AC Milan tegen Tottenham Hotspur in Champions League

AC Milan neemt het in de achtste finales van de Champions League op tegen Tottenham Hotspur. Beide clubs maken een lastig seizoen door. AC Milan is in de Serie afgezakt naar een vijfde plaats, waarbij de achterstand op koploper Napoli inmiddels vijftien punten bedraagt. Tottenham Hotspur staat in de Premier League eveneens op de vijfde plaats.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.