'Zidane vindt Van de Beek een geweldige speler'

door Bart Veenstra 12

'Zidane vindt Van de Beek een geweldige speler'

door Bart Veenstra 12

Laatst geüpdatet

Naar verluidt zou Real Madrid alleen Donny van de Beek willen halen, terwijl trainer Zinedine Zidane het liefst Paul Pogba én de middenvelder van Ajax ziet komen. De Franse oefenmeester zou namelijk helemaal gek zijn van Pogba (al is hij ook onder de indruk van Van de Beek), zo weet Juan Ignacio Garía-Ochoa - journalist van Marca - te vertellen tegenover de NOS.

'Als Pogba en Van de Beek komen, is Zidane gelukkig. Maar als alleen Van de Beek komt, is Zidane niet heel blij', aldus de journalist. Diego Torres, journalist van El País, erkent dat. 'Real bestudeert al twee maanden de mogelijkheid om Van de Beek te contracteren, maar dat is meer een politiek besluit dan een sportieve beslissing', doet de verslaggever een opvallende uitspraak. 'Real verkeert in crisis en daarom wil Pérez (voorzitter Real Madrid, red.) een aankoop presenteren. Van de Beek is goedkoop en Pérez wil niet te veel geld aan een middenvelder uitgeven.'

Men verwacht dan ook dat als Real Madrid Pogba niet haalt er een probleem ontstaat tussen Zidane en de Spaanse topclub. Torres: 'Pérez is bang dat wanneer hij Van de Beek contracteert, Zidane op de persconferentie van de presentatie zegt dat hij Van de Beek helemaal niet wilde. Zidane zegt al twee weken dat hij niet alleen Van de Beek wil. Zidane wil Pogba. Punt.' Toch vinden de journalisten dat Van de Beek wel moet gaan. 'Zidane heeft ook geen probleem met Donny. Hij vindt hem een geweldige speler. Als hij komt, gaat hij hem zeker opstellen', zegt Garía-Ochoa.

Denk jij dat Ajax ook dit seizoen met 0-4 wint bij Vitesse? Zet in en krijg 17,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.