Van Hooijdonk heeft tip voor Ajax: 'Laat Blind transfervrij vertrekken'

door Bart Veenstra 131

Bron NOS Studio Voetbal

Van Hooijdonk heeft tip voor Ajax: 'Laat Blind transfervrij vertrekken'

door Bart Veenstra 131

Bron NOS Studio Voetbal

Laatst geüpdatet

Pierre van Hooijdonk is van mening dat Ajax Daley Blind transfervrij moet laten gaan. Dat laat de oud-speler van onder meer Feyenoord weten bij NOS Studio Voetbal.

Van Hooijdonk verwacht dat de clubleiding van Ajax gaat ingrijpen na de zoveelste teleurstelling van het seizoen. Afgelopen zaterdagavond werd gelijkgespeeld tegen FC Emmen (3-3). 'Er komt een periode aan dat de leiding moet aangeven of ze door willen met Schreuder', zegt van Hooijdonk.

De kans is aanwezig dat de hiërarchie bij Ajax wordt opgeschud. Als dat gebeurt, is er volgens Van Hooijdonk geen ruimte meer voor Blind. Bij Studio Voetbal wordt Blind zelfs beticht van 'werkweigering en sabotage'. 'Laat hem transfervrij vertrekken. De negatieve geesten moeten uit jouw selectie. Die kan je er als trainer niet bij hebben.'

Steven Bergwijn

Niet alleen Blind krijgt kritiek tijdens Studio Voetbal. Ook Steven Bergwijn moet het ontgelden bij de analisten van de NOS. In een interview met ESPN liet Bergwijn weten 'geen flauw idee te hebben wat we aan het doen waren' en 'we lijken niet te te weten wat we moeten doen'. Van Hooijdonk: 'Dan help je je trainer niet.' Rafael van der Vaart heeft er ook zijn mening over. 'Dan ben je geen topspeler. Je speelt niet voor de trainer, maar voor de eer, voor Ajax.'

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.