Sneijder spreekt zorgen uit: 'Heel erg dat ik dit moet zeggen, maar zie ook geen perspectief'

door Bart Veenstra 144

Bron Vandaag Inside

Sneijder spreekt zorgen uit: 'Heel erg dat ik dit moet zeggen, maar zie ook geen perspectief'

door Bart Veenstra 144

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Wesley Sneijder heeft zijn zorgen uitgesproken over Ajax. De Amsterdamse club verloor zondagmiddag met 5-2 bij PSV en staat inmiddels op de achttiende plek in de Eredivisie. De zorgen omtrent Ajax zijn dan ook groot, zo ook bij Sneijder.

Ajax begon het duel in Eindhoven nog goed, waarbij het meerdere grote kansen wist te creëren. De ploeg van interim-trainer Hedwiges Maduro liet echter enkele grote kansen onbenut, waarna PSV na rust over de Amsterdammers heen kon walsen. 'De eerste twintig minuten waren goed van Ajax, maar daarna was duidelijk de overhand van PSV', zegt Sneijder in een video van Vandaag Inside.

'Zeker in de tweede helft. Al met al, wederom een deceptie voor Ajax', vervolgt Sneijder. 'Die eerste twintig minuten doen ze er alles aan, maken ze een goal en moeten ze misschien wel uitlopen naar een grotere voorsprong. En uiteindelijk verlies je 5-2, met geen pen te beschrijven.'

Ajax op achttiende plek in Eredivisie

Ajax staat vanwege de zoveelste deceptie van het seizoen inmiddels op de achttiende plek in de Eredivisie. Sneijder staat er eigenlijk niet eens van te kijken. 'De achttiende plek, hè. Het kan ook niet meer slechter nu. Ik ben altijd kritisch op Ajax als dat nodig is. Ik kan toch nu ook niet anders. Als je die instelling in de tweede helft ziet, dan verdien je die achttiende plek ook. Dat is heel erg dat ik dit moet zeggen, maar ik zie ook geen perspectief.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.