Sneijder na interview Schreuder: 'Hij zegt min of meer dat Blind gewoon gaat spelen'

door Cristian de Jong 18

Bron RTL7

Sneijder na interview Schreuder: 'Hij zegt min of meer dat Blind gewoon gaat spelen'

door Cristian de Jong 18

Bron RTL7

Laatst geüpdatet

Wesley Sneijder denkt dat Daley Blind tegen PSV terugkeert in de basisopstelling van Ajax. Aankomende zondag staat de kraker tegen de Eindhovenaren op het programma. Tegen Rangers FC mocht Owen Wijndal nog in de basis beginnen, echter moest de linksback het veld in de eerste helft nog verlaten wegens een blessure.

Het was Devyne Rensch die de plek van Wijndal daarna op zich nam. 'Devyne heeft al een tijdje niet gespeeld. Bij een 0-2 voorsprong is het denk ik goed als hij zijn minuten pakt. We weten dat Devyne goed als linksback kan spelen', verklaart Alfred Schreuder na afloop. Dit had volgens de oefenmeester niks te maken met het aankomende duel met PSV. 'Ik wil iedereen minuten geven, zodat ik genoeg keuze heb.'

Uit de woorden van Schreuder concludeert Sneijder dat Blind zondag in de basis zal staan. 'Hij zegt min of meer dat Blind gewoon gaat spelen, toch?', zegt de analist bij RTL7. 'Ja, dat zegt hij', antwoordt Jan Boskamp.

Blind niet gepasseerd

Sneijder denkt daarnaast niet dat Blind dinsdagavond gepasseerd is. 'Ik betwijfel of hij echt gepasseerd is. Overigens vond ik het wel vreemd dat Rensch inviel en niet Blind', vervolgt de analist. Theo Janssen snapte wel dat Rensch inviel in plaats van Blind. 'Als je hem niet passeert, maar op de bank zet om rust te geven, dan is het heel logisch om Rensch te laten invallen', vertelt hij. 'Dat kan betekenen dat hij niet echt gepasseerd is, maar gewoon rust heeft gekregen om zondag weer topfit te zijn.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.