Krol kijkt uit naar duel tussen grote liefdes: 'Maar denk dat Napoli maatje te groot is'

door NielsOpdam 17

Bron NOS

Krol kijkt uit naar duel tussen grote liefdes: 'Maar denk dat Napoli maatje te groot is'

door NielsOpdam 17

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Ruud Krol denkt dat Napoli een maatje te groot is voor Ajax. Dat vertelt de oud-speler van Napoli en Ajax in gesprek met de NOS. Krol kijkt erg uit naar het duel tussen zijn twee grote liefdes. 'Ik ben Ajacied en Napolitaan.'

'Maar ik denk dat Napoli een maatje te groot is', begint Krol zijn verhaal over het komende tweeluik. Aanstaande dinsdag speelt Ajax in eigen huis tegen Napoli, terwijl de Amsterdammers op 12 oktober in Napels spelen. 'Ik hoop dat ze allebei hun thuiswedstrijd winnen, dan heeft Ajax nog kans om door te gaan.'

Krol wordt in Italië nog altijd op handen gedragen. 'Napels is een arme stad. Toen ik een keer bij een supportersbijeenkomst pasta, wijn en een gouden medaille kreeg wilde ik dat niet accepteren', vertelt hij. Sindsdien is de oud-Ajacied nooit meer naar supportersbijeenkomsten geweest, omdat hij de cadeaus niet kon accepteren.

'Als je won was het feest tot de volgende wedstrijd'

De oud-speler van Napoli vertelt dat Napels je bij de strot grijpt. 'Hoe, dat is haast niet te beschrijven. Maar het was een geweldige ervaring... Als je won was het feest tot de volgende wedstrijd. Maar als je verloor dan was iedereen heel chagrijnig.' Krol verwacht aanwezig te zijn als Ajax op bezoek komt bij Napoli.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.