'John kan zeker kandidaat zijn bij Ajax'

door SJvanveen 29

'John kan zeker kandidaat zijn bij Ajax'

door SJvanveen 29

Laatst geüpdatet

Marc van Hintum, technische man bij Vitesse, denkt dat John van den Brom in de toekomst de trainer van Ajax kan zijn. De Amsterdammers stelden iets meer dan honderd dagen geleden Erik ten Hag aan, maar wordt het huwelijk geen succes, dan heeft Van Hintum een tip.

De voormalig voetballer, die samenspeelde met Van den Brom, vindt de coach een geschikte trainer voor de Amsterdamse club. 'Ik denk dat Ajax zeker een droom voor hem is. Hij heeft er al gespeeld en gewerkt', doelt Van Hintum op de perioden als speler en jeugdtrainer van Van den Brom bij de club.

'Je moet een netwerk hebben binnen de club en hij heeft dat. John kan zeker een kandidaat zijn bij Ajax', besluit Van Hintum in gesprek met de NOS. Onlangs verlengde de coach van AZ, dat derde staat en volgens velen het beste voetbal in de Eredivisie speelt, nog zijn contact in Alkmaar met een seizoen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.