Ferdinand vol lof: 'Timber een verbetering ten opzichte van wat ze nu hebben'

door Bart Veenstra 31

Bron FIVE

Ferdinand vol lof: 'Timber een verbetering ten opzichte van wat ze nu hebben'

door Bart Veenstra 31

Bron FIVE

Laatst geüpdatet

Rio Ferdinand heeft vertrouwen in het avontuur van Jurriën Timber bij Arsenal. De transfer is nog niet volledig afgerond, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat de huidig Ajax-verdediger zich een Gunner mag noemen.

De verwachting is dat Ajax en Arsenal spoedig tot een akkoord zullen komen, waarna Timber - na zijn medische keuring - een contract ondertekent bij de Londense topclub. Ferdinand legt in zijn YouTube-show FIVE uit dat hij Timber een goede aankoop van Arsenal zou vinden. 'Hij is snel, kan voetballen en is goed aan de bal', aldus de voormalig Engels international.

De oud-verdediger van Manchester United vervolgt: 'Hij is een goede toevoeging aan het team. Ik denk zelfs dat hij een verbetering is ten opzichte van wat ze nu hebben. Als ik het bekijk, denk ik dat hij en Saliba kunnen gaan spelen. Het wordt een goede concurrentiestrijd.'

Arteta heeft straks volop keuzes

Met de komst van Timber zou Arsenal zijn zaken in verdedigend opzicht uitstekend voor elkaar hebben, zo vertelt Ferdinand tot slot. 'Als Timber komt en je hebt centraal achterin hem, Saliba, Gabriel en Ben White, dan zou ik me daar heel comfortabel bij voelen Arteta zijnde.'

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.