Driessen ziet Tadić alles spelen en suggereert: 'Hij en Schreuder hebben dezelfde zaakwaarnemer'

door Thijs Zwagerman 61

Bron De Telegraaf

Driessen ziet Tadić alles spelen en suggereert: 'Hij en Schreuder hebben dezelfde zaakwaarnemer'

door Thijs Zwagerman 61

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen sluit niet uit dat Ajax-trainer Alfred Schreuder zijn aanvoerder Dusan Tadić steevast laat staan, omdat Schreuder en Tadić dezelfde zaakwaarnemer hebben. In een video van De Telegraaf doet Driessen deze opvallende suggestie.

Tadić krijgt de laatste weken veel kritiek en speelt ook beduidend minder goed dan de voorgaande jaren, maar toch stelt Schreuder de Ajax-captain altijd op en wordt Tadić ook nauwelijks gewisseld. Het leidt bij Driessen tot gefronste wenkbrauwen. ‘Schreuder laat hem echt tot de eeuwigheid staan. Hij en Schreuder hebben dezelfde zaakwaarnemer, Milos Malenovic. Dan ga je afvragen: is daar nog wel een bepaalde onafhankelijkheid richting Tadić? Schreuder moet zich afvragen of hij niet iets moet veranderen.’

Volgens Driessen is de Ajax-trainer voor zijn toekomst bij de club dit weekend gebaat bij een overwinning op FC Volendam. Al verwacht Driessen niet dat Schreuder, ongeacht het resultaat tegen FC Volendam, ontslagen zal worden. ‘Als Ajax van Volendam verliest, gaat er echt wat gebeuren. Maar het is net te kortdag om koppen te laten rollen, omdat ze woensdag tegen Napoli moeten’, aldus De Telegraaf-journalist.

Druk neemt toe

Ajax gaat zaterdagmiddag op bezoek bij FC Volendam en hoopt in het vissersdorp de nare smaak van het debacle tegen Napoli weg te spoelen. Afgelopen dinsdag leed Ajax tegen de Italianen de grootste Europese nederlaag ooit. De druk op Schreuder en Ajax zijn sindsdien enorm toegenomen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.