Driessen kritisch op Feyenoord: 'Danilo gaat je niet verder brengen'

door Thijs Zwagerman 57

Bron De Telegraaf

Driessen kritisch op Feyenoord: 'Danilo gaat je niet verder brengen'

door Thijs Zwagerman 57

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Danilo Pereira gaat Feyenoord niet verder brengen, zo verwacht Valentijn Driessen. De Telegraaf-journalist denkt echter dat Feyenoord-trainer Arne Slot wel serieuze plannen heeft met de transfervrij van Ajax afkomstige spits.

Dinsdag werd bekend dat Danilo Ajax na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk transfervrij verruilt voor Feyenoord. Driessen zag Danilo in het verleden ‘aardig’ spelen voor FC Twente, maar vindt de Braziliaanse spits geen versterking voor Feyenoord. ‘Hij heeft ook een jaar bij FC Twente gezeten. Toen heeft hij het goed gedaan, het eerste halfjaar. Toen was alles nieuw. Toen deed hij het aardig’, stelt Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Danilo maakte op huurbasis bij FC Twente zeventien doelpunten, maar volgens Driessen kende de spits overall gezien helemaal niet zo’n goed seizoen. ‘De meeste goals scoorde hij in de eerste helft van het seizoen. De tweede seizoenshelft hebben we hem bijna niet meer gezien’, klinkt Driessen kritisch.

'Slot denkt er waarschijnlijk anders over'

De journalist vraagt zich af wat Feyenoord met het aantrekken van Danilo opschiet. ‘Ik zie in hem niet een speler die Feyenoord verder gaat brengen, maar misschien zie ik het helemaal verkeerd. Arne Slot denkt er waarschijnlijk anders over, anders laat hij hem niet overkomen.’

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.