Derksen en Van der Gijp: 'Wat wil Bergkamp nou? Een speler vertellen hoe die een bal moet aannemen?'

door Roemer Smid 124

Bron Vandaag Inside

Derksen en Van der Gijp: 'Wat wil Bergkamp nou? Een speler vertellen hoe die een bal moet aannemen?'

door Roemer Smid 124

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen en René van der Gijp hebben bij Vandaag Inside hun verbazing geuit over het nieuws dat donderdagochtend naar buiten is gekomen over Dennis Bergkamp. De oud-voetballer vertelde in een interview met De Telegraaf dat het weer 'kriebelt' om in de voetballerij aan de slag te gaan.

De heren van Vandaag Inside snappen niets van het artikel dat donderdag naar buiten kwam. 'Vage shit, hé? Wat zei hij nou? Het kriebelt, maar ik wil ook niet teveel druk voelen?', vraagt Van der Gijp zich af. 'De Telegraaf heeft hem een hele goedkope sollicitatiebrief gegund, want normaal wil Bergkamp nooit de pers te woord staan. Nu zijn ze opeens welkom in zijn paleis in Blaricum met een fotograaf, dat wilde hij nooit!', krabt ook Derksen zich achter zijn oren.

Van der Gijp vraagt zich af in welke functie Bergkamp wil terugkeren in het voetbal. 'Wat wil hij doen? Want hij wil er niet 24 uur per dag mee bezig zijn en in enige druk heeft hij ook geen zin. Trainen vindt hij ook niks. Wil hij een speler gaan vertellen hoe die een bal moet aannemen?'

'Bergkamp was een hele lastige jongen'

In 2017 vertrok Bergkamp, samen met onder meer Marcel Keizer en Hennie Spijkerman, bij Ajax. 'Dat heeft hij namelijk gedaan bij Ajax (een speler vertellen hoe die een bal moet aannemen), maar toen is hij zo dwars gaan liggen dat hij na een tijdje werd uitgekotst. Jonk hield zich aan de regels, maar Bergkamp was een hele lastige jongen', aldus Derksen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.