Derksen begrijpt poging Ajax bij Overmars: 'Heel verstandig van Ajax'

door Jesse ter Haar 28

Bron Vandaag Inside, ESPN

Derksen begrijpt poging Ajax bij Overmars: 'Heel verstandig van Ajax'

door Jesse ter Haar 28

Bron Vandaag Inside, ESPN

Laatst geüpdatet

Johan Derksen kan goed begrijpen dat Ajax heeft geprobeerd Marc Overmars terug naar de club te halen. De bestuurder werd de laan uit gestuurd wegens grensoverschrijdend gedrag, maar werd niet lang daarna tot tweemaal toe benaderd voor een terugkeer.

'Ik vind het heel groot nieuws en heel verstandig van Ajax', reageert Derksen aan tafel bij Vandaag Inside. 'Ze hadden even geduld moeten hebben met Overmars. Het gaat puur om geld, want het is een beursgenoteerd bedrijf.'

'Hij moet het niet meer doen', is collega René van der Gijp op zijn beurt van mening. 'Hij had De Ligt, De Jong en Van de Beek en haalde Blind, Ziyech, Tadic en Haller. Natuurlijk heeft Ten Hag het prima gedaan, maar ze hadden ook echt een prima elftal. Wat hij bij Ajax heeft gedaan, moet hij koesteren en hij moet nu verder.'

De mens Marc Overmars

Bij ESPN reageert ook Hans Kraay jr., een bekende van de heren van Vandaag Inside, op het nieuws van vrijdagavond. Hij brengt begrip op voor beide partijen. 'Ik begrijp dat iedereen die Ajax-minded is, snakt naar de directeur Marc Overmars. Hij is een uitstekende technisch directeur. Toch denk ik dat je niet voorbij mag gaan aan de mensen die een slecht gevoel hebben bij de mens Marc Overmars', doelt hij op de mensen die geraakt werden door het grensoverschrijdende gedrag van de oud-Ajacied.

Wedden dat Ajax wint van PSV? Krijg 50 of 100 keer je inzet terug als Ajax wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.