Boeve: 'Als ik zie wie er zijn gehaald als vervangers, dan komt het niet meer goed ook'

door Bart Veenstra 63

Bron De Telegraaf

Boeve: 'Als ik zie wie er zijn gehaald als vervangers, dan komt het niet meer goed ook'

door Bart Veenstra 63

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Peter Boeve maakt zich zorgen om de huidige situatie bij Ajax. De voormalig speler en assistent-trainer van de Amsterdamse club ziet met lede ogen aan hoe Ajax achteruit is gegaan sinds de afgelopen zomer.

Tegenover De Telegraaf laat Boeve kort weten hoe hij over de huidige situatie bij Ajax denkt. 'Ik ben heel erg geschrokken van wat ik de laatste maanden heb gezien. Het is alleen maar minder geworden. Al het voetbal is eruit gehaald bij Ajax', aldus Boeve tegenover de krant.

In de afgelopen zomer vertrokken veel belangrijke spelers bij Ajax en daar houdt Boeve rekening mee in zijn oordeel. Toch vindt hij dat er meer van Ajax verwacht mag worden. ' Natuurlijk zijn er veel spelers vertrokken in de zomer, maar als je meer dan honderd miljoen euro uitgeeft en de hoogste begroting hebt, hoor je in de winter op de eerste plek te staan. Als ik zie wie er zijn gehaald als vervangers, dan komt het niet meer goed ook', klinkt Boeve weinig positief richting de tweede seizoenshelft.

'Tijd voor schoon schip in leiding Ajax'

Volgens Boeve is het tijd voor actie, ook in de bovenkamer van Ajax. 'Tijd voor een schoon schip ook in de leiding, want er is geen kennis van zaken in de top en we hebben geen "td" meer als Overmars', doelt Boeve tot slot op het feit dat Ajax sinds het vertrek van Overmars in februari van dit kalenderjaar nog altijd geen nieuwe technisch directeur heeft aangesteld. Afgelopen vrijdag liet de RvC van Ajax weten geen haast te hebben met de aanstelling van een nieuwe technisch directeur.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.