Bergwijn pakt glansrol bij Tottenham Hotspur: 'Een hele slechte avond voor Overmars'

door Jesse ter Haar 43

Bron Algemeen Dagblad

Bergwijn pakt glansrol bij Tottenham Hotspur: 'Een hele slechte avond voor Overmars'

door Jesse ter Haar 43

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax lijkt na woensdag een minder grote kansen hebben om Steven Bergwijn over te nemen van Tottenham Hotspur, zo gelooft ook Mikos Gouka. De verslaggever hoorde geluiden dat club en speler rond zijn, maar na de glansrol van Bergwijn van woensdagavond lijkt het een lastiger verhaal te worden.

De aanvaller scoorde tweemaal in de slotfase van de wedstrijd tegen Leicester City en pakte daarmee de drie punten voor de Spurs. 'Ik denk dat dit een hele slechte avond voor Marc Overmars was. Bergwijn is eerder verder weg dan dichterbij een transfer naar Ajax gekomen. Hij is op deze manier ook dichter bij meer speeltijd gekomen', aldus Gouka in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Een transfer leek langzaam maar zeker dichterbij voor Ajax en Bergwijn, maar diens Engelse werkgever zal nu nog minder meewerken. 'Ik heb gehoord dat het wel rond zou zijn, maar dat er nog steeds niks gepresenteerd wordt omdat het om de verkoopprijs gaat. Bergwijn zou er wel uit zijn. Het gaat om de verkoopprijs, maar die zal niet gedaald zijn.'

Bovendien sluit Gouka niet uit dat trainer Antonio Conte nu anders naar Bergwijn kijkt. 'Dat is best een emotionele trainer en dit zijn momenten waarop een Italiaanse trainer denkt: wacht even, het was niet de minste wedstrijd en ik kan die gozer altijd inbrengen. Ik kan me heel goed voorstellen dat ze bij Spurs zeggen: Ajax kan zo veel willen, maar die jongen blijft hier.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.