Been: 'Ik zou zeggen: Wijndal is er één voor Ajax'

door Bart Veenstra 48

Bron De Telegraaf

Been: 'Ik zou zeggen: Wijndal is er één voor Ajax'

door Bart Veenstra 48

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mario Been zou Owen Wijndal graag een transfer naar Ajax zien maken. De analist laat tegenover De Telegraaf weten dat de linksback toe is aan een stap hogerop.

'Owen Wijndal groeit steeds meer naar zijn oude niveau toe, na zijn blessure en allerlei transferperikelen', aldus Been in De Telegraaf. 'Hij laat zien een heel bepalende speler te zijn bij AZ en gaf ook de assist op de 1-2, waarmee de ploeg terug in de wedstrijd kwam.'

'Ik zou zeggen: Wijndal is er één voor Ajax'

'Ik zou zeggen: dat is er één voor Ajax. Dat meen ik echt', vervolgt Been, die wel een obstakel op de weg ziet. 'Het lijkt een probleem dat AZ niet aan Ajax wil verkopen, maar dat vind ik onzin. Als ze gewoon het gewenste bedrag krijgen, dan mag het toch ook Ajax zijn?'

Wijndal werd al vaker gelinkt aan Ajax, maar van een transfer kwam het (nog) niet. Bij Ajax heeft men met Daley Blind en Nicolás Tagliafico op dit moment al twee volwaardige linksbacks, terwijl Lisandro Martínez, Devyne Rensch en jongeling Youri Baas ook op die positie uit de voeten kunnen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.