Arnesen over onrust bij Ajax: 'De voetbalwereld is zo opportunistisch, daar word ik soms gek van'

door Justin Fokkens 62

Bron ESPN

Arnesen over onrust bij Ajax: 'De voetbalwereld is zo opportunistisch, daar word ik soms gek van'

door Justin Fokkens 62

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Frank Arnesen is van mening dat Ajax vertrouwen moet blijven houden in het huidig technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. De laatste weken vallen de sportieve resultaten tegen in de hoofdstad, en daarmee is ook enige kritiek op het aankoopbeleid ontstaan. De oud-technisch directeur van Feyenoord is echter van mening dat men in Amsterdam de rust moet bewaren, zo vertelt hij in Goedemorgen Eredivisie.

'Ajax is aan het opbouwen, met Hamstra en Huntelaar. We zijn zo opportunistisch in de voetbalwereld, daar word ik soms gek van. Een half jaar geleden was alles fantastisch bij ze. Nu verliest Ajax een paar wedstrijden en is er paniek in de tent', zo geeft de Deen aan.

'Ajax moet blijven wat Ajax is', zo vervolgt Arnesen. 'Ze moeten sterk zijn bij Ajax, samen met de mensen die erachter staan. Ze moeten uitspreken dat ze geloven in Hamstra. Nu wordt alles erbij gehaald, bijvoorbeeld dat ze niet naar de scouts luisteren.'

Opportunisme

Arnesen geeft tot slot nogmaals aan de voetbalwereld opportunistisch te vinden. 'Twee maanden geleden werd er niets bijgehaald. Toen wonnen ze met 4-0 van Rangers FC en speelden ze fantastisch, nu kunnen de spelers er ineens niets meer van.'

Verwacht jij een 3-0 overwinning van Ajax? Zet in en ontvang 10,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.