Antony worstelde tegen Malacia: 'Hij heeft hem helemaal uit de wedstrijd gespeeld'

door Jesse ter Haar 11

Bron ESPN

Antony worstelde tegen Malacia: 'Hij heeft hem helemaal uit de wedstrijd gespeeld'

door Jesse ter Haar 11

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Willem van Hanegem zag Antony tijdens De Klassieker volledig uit de wedstrijd gespeeld worden door Tyrell Malacia. Het was volgens de oud-voetballer niet de eerste keer, want hij zag het eerder gebeuren.

'Hij heeft hem twee keer helemaal uit de wedstrijd gespeeld. Die gozer voelde dat aan, want we waren nog geen tien minuten bezig en hij had er al uitgestuurd kunnen worden', aldus Van Hanegem in gesprek met ESPN. 'Toen trapte hij na naar achteren. Hij had zomaar rood kunnen krijgen.'

'Het was alsof die gozer aanvoelde dat het een hele moeilijke middag voor hem zou worden', vervolgt het icoon van het Nederlandse voetbal. 'Malacia speelde hem uit helemaal uit de wedstrijd en dat was nu weer zo. Als hij zo blijft spelen, wordt hij gewoon de linksback (van Oranje, red.).'

Antony wist tijdens Feyenoord - Ajax in het totaal 56 keer aan de bal te komen, maar ging slechts één dribbel aan, welke ook nog eens mislukte. Verder verloor hij zeventien keer het balbezit en ging hij dertien duels aan, waarvan hij er vier wist te winnen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.