Ajax underdog in De Klassieker: 'Het is weleens anders geweest wanneer Ajax langskwam'

door Timo Suur 24

Bron Voetbal International

Ajax underdog in De Klassieker: 'Het is weleens anders geweest wanneer Ajax langskwam'

door Timo Suur 24

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Sjoerd Keizer, Martijn Krabbendam en Michel van Egmond zien dat Feyenoord de favorietenrol op zich neemt voor de bekerkraker tegen Ajax. De Rotterdammers worden door bijna iedereen als favoriet gezien voor de halve finale van de TOTO KNV Beker. Vaak is Feyenoord de underdog in De Klassieker, maar daar lijkt nu geen sprake van te zijn.

'Het is weleens anders geweest wanneer Ajax langskwam', zo begint Krabbendam in de Dick Voormekaar-podcast van Voetbal International. Keizer sluit zich aan bij de clubwatcher van Feyenoord. 'Dat heel Amsterdam ook zegt: ''Het gaat hem niet worden!'' Dat vind ik het meest bizarre van dit seizoen. Dat ze nu zeggen: ''Die bekerwedstrijd, het zal wel niet.'''

Het valt Krabbendam op dat iedereen Feyenoord de bekerfinale gunt. 'We zaten de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles te kijken en het was toch wel grappig dat heel zo'n perskamer hoopt dat het 0-0 blijft', zo vertelt de journalist, waarna hij vertelt waarom hij denkt dat mensen Feyenoord de overwinning gunt tegen Ajax. 'Iedereen vindt het gewoon leuk als het even niet meezit bij Ajax', zo stelt Krabbendam.

'Dat hebben ze zelf gek genoeg nooit door'

Er is nog iets wat Van Egmond opvalt aan de Ajax-fans. 'Het is altijd wel grappig dat die mensen zelf nooit doorhebben dat ze in de rest van het land best wel gehaat worden', zo vertelt hij. 'Misschien is haat wel een groot woord, maar dat een hoop mensen leedvermaak kennen als het wat minder goed gaat. Dat hebben ze zelf gek genoeg nooit door.' De twee aartsrivalen treffen elkaar woensdagavond om 20.00 uur in De Kuip en is te volgen via het livetopic op deze site. Er staat een finaleplek op het spel. De finale van de TOTO KNVB Beker wordt gespeeld op zondag 30 april.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.