Vrouw van Van 't Schip komt op 55-jarige leeftijd te overlijden

door Jesse ter Haar 254

Bron Instagram

Vrouw van Van 't Schip komt op 55-jarige leeftijd te overlijden

door Jesse ter Haar 254

Bron Instagram

Laatst geüpdatet

Daniëlle van 't Schip is op 55-jarige leeftijd te komen overlijden, zo wordt bekendgemaakt via haar Instagramkanaal. De vrouw van John van 't Schip en de dochter van Willeke Alberti overleed aan de gevolgen van uitgezaaide endeldarmkanker.

Op het social media-kanaal wordt een stralende foto van Daniëlle van 't Schip gedeeld, waarbij de geboortedatum en de datum van overlijden worden gedeeld. 'Spread the love. In loving memory of Daniëlle', wordt verder een bijzondere en belangrijke boodschap voor de samenleving en maatschappij gedeeld.

Afgelopen weekend nog, kwam naar buiten dat John van 't Schip zich voorlopig richt op zijn privésituatie. Hij gaat op enig moment aan de slag in het technisch management van Ajax, maar niet voordat zijn persoonlijke situatie in een rustiger vaarwater terecht zou komen. Voor nu en de komende periode condoleren wij Van 't Schip en zijn naasten en wensen wij hen bijzonder veel sterkte toe.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.