Van der Sar baalt: 'Voelt als terug bij af'

door Finn Dekker 62

Bron Ajax.nl

Van der Sar baalt: 'Voelt als terug bij af'

door Finn Dekker 62

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en Edwin van der Sar zijn teleurgesteld over de beslissing om geen fans toe te laten in de Johan Cruijff ArenA als Ajax het opneemt tegen FC Emmen. In dat duel kan Ajax - wanneer het minimaal een punt pakt - officieel kampioen van Nederland worden. In tegenstelling tot afgelopen zondag is er echter geen nieuwe pilot met supporters.

Het demissionaire kabinet gaat niet door met het 'testen voor toegang' wat afgelopen weekeinde eerst nog werd gezien als een succes. 'Wij vinden het onbegrijpelijk. Er zaten vorige week bij Ajax – AZ bijna 7500 supporters in de ArenA, iedereen was getest. En het is allemaal naar wens verlopen', aldus de algemeen directeur. 'Het smaakte naar meer maar het wordt veel minder. Sterker nog, dit voelt alsof we terug bij af zijn.'

'Ik sluit me aan bij de woorden van de KNVB, ECV en KKD die constateerden dat de pilot een losse flodder was en dat het niet uit te leggen is aan fans. We willen dit seizoen mooi afsluiten en daar horen supporters bij. Helaas wordt ons geduld opnieuw op de proef gesteld', besluit Van der Sar op de site van de Amsterdammers.

Verwacht jij dat Ajax zondag met 4-0 wint van FC Emmen? Zet dan in en krijg 7,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties