[Update II] Ajax bevestigt: pilot met toegangstests niet verlengd

door Jesse ter Haar 71

Bron Ajax

[Update II] Ajax bevestigt: pilot met toegangstests niet verlengd

door Jesse ter Haar 71

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax is donderdag onder voorbehoud een kaartverkoop gestart voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen, zo maakt de club bekend via Twitter. Of de tickets daadwerkelijk geldig worden is dus nog niet bekend, maar gezien het feit dat het de kampioenswedstrijd betreft, laat de club niets aan het toeval over.

Vanaf donderdag 15.00 uur krijgen seizoenkaarthouders de kans om een kaartje te bemachtigen voor de wedstrijd tegen FC Emmen. Hierbij geldt dat een seizoenkaarthouder in aanmerking kan komen voor één ticket, maar per account geldt een maximum van twee.

Een week geleden werd Ajax officieus kampioen door met 2-0 te winnen van AZ. Wat volgde was alvast een feest om in te komen voor het échte kampioenfeest. Zondag kan Ajax de kroon op het werk zetten door de titel officieel te maken. Daarvoor moet er in de eigen Johan Cruijff ArenA gewonnen worden van FC Emmen.

Update - 12.25 uur (29 april 2021) - 'Ajax speelt kampioenswedstrijd tegen FC Emmen zonder publiek'

Ajax moet het in de kampioenswedstrijd tegen FC Emmen zonder publiek doen, zo brengt Mike Verweij donderdag naar buiten. De doorgaans goed ingevoerde Ajax-watcher van De Telegraaf, betreurt de beslissing vanwege het goede verloop tijdens de wedstrijd tegen AZ, maar weet het zeker: 'De kampioenswedstrijd van Ajax tegen Emmen wordt zonder publiek gespeeld.' Het is nog wachten op officieel bericht van Ajax, nadat de club eerder een kaartverkoop onder voorbehoud startte.

Update - 12.45 uur (29 april 2021) - Ajax bevestigt: pilot met toegangstesten niet verlengd

Ajax speelt zondagmiddag definitief zonder fans tegen FC Emmen, zo brengt de club naar buiten via Twitter. Het kabinet heeft de Eredivisie-clubs donderdag laten weten dat de pilot met het toelaten van fans middels toegangstesten niet wordt verlengd. De eerder - onder voorbehoud - gestarte kaartverkoop is daarmee alweer snel ten einde. De Keuken Kampioen Divisie mag op zaterdag 30 april wél toeschouwers toelaten als onderdeel van de Fieldlab-tests.

Verwacht jij dat Ajax zondag met 4-0 wint van FC Emmen? Zet dan in en krijg 7,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.