Van corona herstelde Danilo sluit zaterdag aan op trainingskamp

door Thijs Zwagerman 44

Van corona herstelde Danilo sluit zaterdag aan op trainingskamp

door Thijs Zwagerman 44

Laatst geüpdatet

Danilo Pereira zal de Ajax-selectie zaterdag achterna vliegen op trainingskamp. De Braziliaanse aanvaller testte recentelijk positief op het coronavirus, maar is inmiddels weer helemaal hersteld. Toch kwam de vlucht van vrijdag nog te vroeg voor Danilo.

Vanwege zijn coronabesmetting miste de spits vorige week het oefenduel met RSC Anderlecht en ontbrak hij deze week op de groepstrainingen in Amsterdam. Inmiddels is Danilo echter weer hersteld en heeft hij een negatieve coronatest achter de rug, waardoor alle seinen voor hem op groen staan om zaterdag alsnog achter de Ajax-selectie aan te reizen.

Danilo zal zich eerst melden in München, waar Ajax in de Allianz ArenA een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen Bayern München. Vervolgens reist de aanvaller, die door Ajax vorig seizoen werd verhuurd aan FC Twente, met de selectie mee naar het Oostenrijkse Bramberg. Daar zal Ajax op zaterdag 31 juli het trainingskamp afsluiten met een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

AS zit in de betá-fase met een Forum. We hebben hier nu ook een rubriek waar je tips achter kan laten of technische fouten kan melden. Klik op deze link om feedback te geven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties