[Update] Verweij: 'Directie Ajax trekt zelf stekker uit Sulemana-deal'

door NickOoms 888

Bron L'Équipe, De Telegraaf

[Update] Verweij: 'Directie Ajax trekt zelf stekker uit Sulemana-deal'

door NickOoms 888

Bron L'Équipe, De Telegraaf

Laatst geüpdatet

L'Équipe meldt donderdag dat Kamaldeen Sulemana toch niet naar Ajax zal verkassen. Twee dagen geleden meldde onder meer Mike Verweij dat de Ghanese aanvaller van FC Nordsjaelland richting Amsterdam ging vertrekken, maar volgens het Franse medium staat vrijdag een medische keuring in Frankrijk op de planning.

Dinsdag meldde L'Équipe nog dat Ajax de negentienjarige aanvaller eerdaags medisch zou gaan keuren, maar volgens hetzelfde Franse medium blijkt hier nu niets van waar te zijn. L'Équipe meldt donderdag dat Sulemana een keuring wacht in Bretagne.

FC Nordsjaelland is volgens L'Équipe - net als met Ajax - een bedrag van rond de vijftien miljoen euro met Stade Rennes overeengekomen. Naar verluidt zal Sulemana vrijdag een medische keuring ondergaan voordat de aanvaller zijn handtekening onder het contract zet.

Ook Fabrizio Romano meldt via zijn Twitteraccount over de actuele ontwikkelingen rondom de aanvaller van FC Nordsjaelland. Volgens de Italiaanse transferexpert hoopt Stade Rennes dat Sulemana in de komende uren zijn contract bij de Franse club zal ondertekenen. Ook AS Monaco heeft in de afgelopen dagen zijn interesse in de aanvaller kenbaar gemaakt.

Verweij reageert op gerucht Sulemana

Mike Verweij heeft ook adequaat op de geruchten uit Frankrijk rondom Sulemana gereageerd. Op zijn Twitterkanaal benadrukt de Ajax-watcher van De Telegraaf dat het tot op heden om onbevestigde berichten gaat.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Update - 19.05 uur (15 juli 2021) - Verweij: 'Directie Ajax trekt stekker uit Sulemana-deal'

Mike Verweij weet op de website van De Telegraaf te melden dat de directie van Ajax de deal met FC Nordsjaelland omtrent Kamaldeen Sulemana zelf heeft afgeblazen. De directieleden zijn tot dit besluit gekomen, nadat de Ghanees donderdag opnieuw bedenktijd vroeg. Dit bevestigen bronnen aan het Nederlandse medium.

Sulemana zou volgens de Amsterdamse bronnen bij Stade Rennes zeker zijn van een basisplaats. Die garantie krijgt de negentienjarige aanvaller bij Ajax echter niet. Volgens De Telegraaf wil Sulemana de concurrentie bij Ajax niet aangaan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties