[Update] Ajax verlengt contract drietal Ajacieden

door JipVR 26

[Update] Ajax verlengt contract drietal Ajacieden

door JipVR 26

Laatst geüpdatet

Ajax ziet het voorlopig zitten in verdediger Navajo Bakboord. Dat is wat blijkt uit de aanstaande contract verlenging van de Ajacied. Zijn contract, dat liep tot de zomer van 2018, wordt met twee jaar verlengd en heeft zodoende een einddatum van medio 2020.

Mike Verweij van De Telegraaf brengt dit nieuws woensdagochtend naar buiten. De negentienjarige Bakboord speelt voornamelijk als rechtervleugelverdediger, maar staat momenteel aan de kant vanwege een blessure aan zijn kruisband. De verdediger kwam dit seizoen naast een aantal optredens in Onder 19 drie keer in actie bij de beloften.

Update - 16.45 uur (25 april 2018)
Ajax heeft het contract van een drietal Ajacieden verlengd, dat meldt de club via de officiële kanalen. Het gaat om Jong Ajax-spelers Ché Nunnely, Azor Matusiwa en Navajo Bakboord. Daarmee wordt de berichtgeving van Mike Verweij bevestigd. De contracten van de spelers gaan in op 1 juli 2018 en lopen tot medio 2020.

Nunnely kwam in 2012 over naar de jeugdopleiding van Ajax en is actief als rechtsbuiten. In januari 2017 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal bij Jong Ajax tegen FC Emmen. Hij speelde tot dusver 23 wedstrijden voor de beloften, waarin hij 6 keer trefzeker was.

Middenvelder Matusiwa speelde dit seizoen 23 keer voor Jong Ajax en debuteerde tegen VVV Venlo bij de wedstrijdselectie van Ajax 1. Bakboord speelt het langst bij Ajax en zit al sinds 2007 in de jeugdopleiding. Hij speelde tot dusver 3 wedstrijden voor de beloften, waarna hij begin dit jaar een ernstige kruisbandblessure opliep.

Lees hier de BoJa van Nunnely en hier die van Matusiwa.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties