UEFA zet alsnog streep door Youth League

door Thijs Zwagerman 14

Bron UEFA

UEFA zet alsnog streep door Youth League

door Thijs Zwagerman 14

Bron UEFA

Laatst geüpdatet

Slecht nieuws voor Ajax O19: de UEFA heeft woensdagmiddag besloten om de Youth League dit seizoen geen doorgang te laten vinden. Het Ajax O19 van trainer John Heitinga zou op 2 maart tegen Krasnodar spelen, maar dit duel gaat dus niet door.

Drie weken terug werd er nog vol optimisme geloot en werd het hoogste jeugdteam van Ajax dus gekoppeld aan het Russische Krasnodar, maar woensdag heeft de UEFA alsnog besloten om de Youth League dit seizoen niet te organiseren. De bond laat weten dat het vanwege de door de nationale regeringen opgelegde reisrestricties helaas niet mogelijk is om de Youth League plaats te laten vinden.

‘Tot onze spijt moeten we concluderen dat de voorwaarden om de UEFA Youth League te herstarten niet mogelijk zijn in de huidige situatie', laat de UEFA in een statement op haar officiële website weten. Voor de talenten van Ajax O19 is het annuleren van de Youth League de volgende teleurstelling. Begin oktober speelden zij voorlopig hun laatste duel in competitieverband en binnenkort gaat dus ook het Europese treffen met Krasnodar niet door.

Verwacht jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Lille OSC? Zet dan in en krijg 8,70 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties